Centre d'estudis secundaris

Picasa Blocs Acces_professors Acces_usuari

Institut d'empresa Joan Maragall


L'Institut d'Empresa Joan Maragall neix per afrontar les necessitats formatives i de consultoria de les seves empreses col.laboradores, així com les que es troben dins del seu entorn geogràfic com són les comarques del Barcelonès i el Maresme.
 

Adaptats als nous entorns professionals i laborals comptem amb una àmplia oferta de cursos de Formació Ocupacional i Programes de Qualificació Professional.

El nostre catàleg inclou cursos en modalitat presencial o a distància, així com l'oportunitat de realitzar-los in-company o en el nostre propi Institut, on comptem amb les infraestructures (mes de 6.000 m2) i sales adaptades amb tots els recursos audiovisuals, tecnològics i equipaments necessaris.

Des de fa mes de 40 anys que promovem valors i objectius orientats a aconseguir la major excel.lència educativa possible. Avui volem ser part dels processos de formació i actualització empresarial que possibilitin aconseguir la competitivitat i qualitat imprescindibles per a l'assoliment dels vostres objectius empresarials.

Visita nuestro blog:  http://institut-empresa.blogspot.com.es/

L'Institut d'Empresa Joan Maragall ofereix:

 

Si desitja més informació pot contactar al tel.: 934 644 890
Correu electrònic: ide@joanmaragall.com

Demana informació
Trucant al 93 383 36 57
Enviant el següent formulari

CES Joan Maragall. Programació de Silenci Disseny